суббота, 23 января 2016 г.

Уверен: у кацапни таких вопросов не возникнет! Это уже на генном уровне...



Донбас з допомогою війни зачистили від українців, тобто, зробили етнічну чистку. Тепер через Верховну Раду проведуть закон про передачу в рабство моторолам і гіві тих людей, які там залишились - щоб ростили захарченят під пильним наглядом Кремля.

Доля мільйону тих українців, яких зачистили з Донбасу, не хвилює нікого. Вони - ізгої. Вони позбавлені прав голосувати. Вони позбавлені прав на житло і роботу. Директори тих підприємств, які попали в окупацію, по рішенню Кабміну не мають права зняти з себе повноваження директора - а отже не мають права влаштуватись на будь-яку бюджетну посаду.

Підприємство закрити не можна - бо не можна зробити перевірку. Так відповідають податківці на спроби закрити підприємство, яке було змушене припинити діяльність в зоні так званого АТО.

Зате самі податкові та інші служби всіх окупованих територій працюють. Точніше, не працюють, нічого не роблять - але зарплату українську справно отримують.

Так само як судді, прокурори тощо всіх тих міст і районів, які попали в окупацію - всі вони отримують немаленьку зарплату, по факту не працюючи. Щоб створити щонайбільше проблем тим українцям, які були зачищені з окупованої території Донбасу, їм придумали ще таке: податкова їхня з одного району в Донецьку переміщена, наприклад, в Маріуполь, пенсійний фонд в Красноармійськ, соцстрах - у Велику Новосілку, центр зайнятості - в Артемівськ, так званий собес - в Краматорськ. І вони всі "працюють", отримуючи зарплати. І створюючи геноцид тим українцям, які змушені були залишити свої житла і свою роботу в окупованій моторолами території Донбасу.

А Рада зараз все це узаконить.

Комментариев нет: